Food Coach

Ondersteunt jou bij je reis naar een betere gezondheid!

Hoe?

Net als ieder ander ben jij als individu uniek. Dus de “hoe” hangt er dan ook sterk van af hoe je momenteel leeft, en wat je huidige relatie tot voeding is.

Ik ben 37 kilo afgevallen zonder poespas

Zonder rare dingen te doen, zonder pillen, zonder operatie en zonder en eenzijdig dieet dat je dwingt om bepaalde levensmiddelen volledig uit te sluiten. Let wel, ik leer je niet om af te vallen! Daar zijn ze – weet ik uit ervaring – bij Weight Watchers (heet tegenwoordig WW, Wellness that Works) veel beter in. En daar word je NIET beperkt in wat je wel en niet zou mogen eten.

Bij mij leer je koken

Ik leer jou hoe je gedegen, en vooral snel en makkelijk, kunt koken met verse ingrediënten. Als ervaringsdeskundige kan ik je vertellen dat ik er helemáál niet van hou om uren in de keuken te staan zwoegen. Ik ben weliswaar DOL op lekker eten, maar zoals bij velen het geval is, is mijn agenda altijd overvol. Vandaar de “snelle routine”. Wanneer je leert te koken zoals ik, gaat je dat absoluut helpen in je reis naar een betere gezondheid!

Ik “de-specialiseer” eten

Maak je borst maar nat. Ik zet je wereld op zijn kop en help al je overtuigingen over zogeheten superfoods, gezond en ongezond eten, volledig naar de maan. Ik leer je om binnen de kortste keren onderscheid te kunnen maken tussen waarheid en onzin over eten in de media.

Ook bewijs ik je dat je alles wat je aan voeding nodig hebt, gewoon kunt vinden in je lokale supermarkt. Het is helemaal niet nodig om je rekening te plunderen voor zogenaamd exclusieve kruiden en specerijen of zogeheten superfoods. En het is ook niet nodig om je creditcard te plunderen in dure online winkels.

Het maken van smakelijke, vullende en goed gebalanceerde gerechten hoort ongecompliceerd te zijn. En als het ook maar even mogelijk is, ook leuk en ontspannend om te doen. Ik verheug me erop om je te laten zien hoe dat gaat!

Nieuwsgierig?

Volg mij op Instagram

Mijn account is Engelstalig. Als er iets is wat je niet begrijpt in mijn posts, mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen in een PB op Instagram, ik vertaal het met liefde voor je!